On vähän päivitykset jäänyt, muun muassa SM-kisojen osalta, mutta ei jaksa vanhoja muistella :D.

Äsken oltiin Oivan kanssa iltatreenailemassa Mynämäellä. Oli ihan huippuhyvä treeni muuten, mutta Oiva meinasi tukehtua!! Palkkasin sen namilla kontaktille ja lähetin siitä putkeen, ei ollut sitten ehtinyt nielasta namia vaan vetäsi sen henkeen.. on mun koirat ennenkin vähän kröhinyt nameja, mutta nyt se taisi kyllä ihan tosissaan olla henkitorvessa! Oiva oli paniikissa kun ei saanut henkeä ja mulla vaan viisti mielessä jutut namiin tukehtuneista koirista samalla kun yritin pitää Oivaa paikallaan ja hakata sen kylkiä, jotta se saisi namin kröhittyä ulos..taisi se lopulta tulla sieltä tai ainakin henki kulki sitten hetken kröhimisen jälkeen taas. Huhhuh kun pelästyttiin molemmat. Lepäiltiin hetki ja jatkettiin sitten treenejä, eipä siitä kummempia traumoja jäänyt Oivallekaan ;).

Lähes kaikki treenattavat jutut meni tänään hienosti: keinun kontakti hyvä, rimoja ei tippunut YHTÄÄN, Oiva irtosi kivasti, kepit meni hyvin ja kesti kepeillä vedätystäkin, renkaan hyppyynkin keskittyi loistavasti. JES, hyvä Oikku!!

Muistilistaa treenattavista jutuista: 1. Kontaktille eteneminen vaikka olisin jäljessä (joku avuksi palkkaamaan?) 2. Kontaktin palkkauksen harventamista 3. Keppien sisäänmeno 4. Kepeille vielä lisää itsenäisyyttä ja sitten pitäisi varmaan jaksaa rakennella jotain radanpätkiä ja päästä taas jossain vaiheessa kisoihinkin asti! Casper on lomaillut SM-kisojen jälkeen, ehkä kohta voisi palailla taas treeniin?