..harjoitus tekee mestarin :)! Oiva oli SUPERhieno keskiviikon Oreniuksen treeneissä!

Onnistumisia:

- Sain "pelastettua" oikeille esteille, tämä ei tietenkään ole tavoite, mutta parempi sekin kuin että aina pakka leviää niin pahasti ettei pysty korjaamaan

- Upea poispäinkäännös!

- Irtosi jonkun verran. Itsestä tuntuu että menee miljoona vuotta aikaa siihen, että Oiva vaan tuijottaa mua eikä etsi katseellaan seuraavaa estettä ennen kuin käskytän. Katsojien mukaan se näyttää siltä, että Oiva vilkasee mua, mutta irtoaa heti sen jälkeen :D.

Treenattavaa:

-Keppien sisäänmenot (ei Oiva voikaan vielä osata niitä, kun ei osaa itsenäisesti keppejäkään.

-Kontaktit, alkoi taas leiskauttamaan A:n kontaktia, kun en vaatinut sitä tarkasti!

Torstaina oltiin Casperin kanssa Purinalla. Oltiin Penitan kanssa kahdestaan, joten ei jaksettu rakentaa rataa, vaan keksittiin paikalla olevista esteistä :). Tehtiin piiiitkästä aikaa pöytää, C meni ihan hyvin. Muuten tuli välillä tyhmiä ohjausvirheitä ja mä olin sitten itse ihan tyhmä.. Vaadin itseltäni ja Casperilta nyt vähän liikaa. En osaa rytmittää omaa liikettä Casperin mukaan, kun on tullut tehtyä niin paljon taas Oivan kanssa. Pitäisi sitten vaan palkata sitä, vaikka ite sekoilen. No eihän Casper ota itseensä (ottaa vaan ehkä lisäkierroksia), mutta silti..! Eli ohjaajan asenteessa treenattavaa! Ja rytmityksessä kahden erilaisen koiran kanssa.

Tänään Elisan kanssa pikatreeneissä Ojangossa. Casper treenasi poispäinkäännöstä, pari kertaa meni huipusti, pari kertaa aika pitkällä kaarella. Oiva treenasi (yllätysyllätys) keppejä,keinua ja A:ta. Oikku oli hieno! A on nyt vähän unohtunut siltä, mutta keinu ja kepit näytti taas askeleen paremmalta kuin viimeeksi. Jeejee.

K9:n kisoista vielä. Kuvannut Aino Virkki.