Eilen, perjantaina oltiin Casperin kanssa Purinan kisoissa. 2 agilityrataa ja 1 hyppyrata. Eka rata: Tuli 10vp, 2 rimaa tippui. Tiputti ihan ekan esteen riman, koska oli hiipinyt niin lähelle sitä. Sitten tiputti yhen riman, kun valssasin suoraan eteen. Koko rata tuntui ihan järkyttävältä, Casper kääntyi parissa kohtaa mun ohjauksissa (jaakotus/flippi) väärään suuntaan..sain kuitenkin aina seivailtua oikealle radalle. Mari otti videolle ja ei se videolta niiin pahalta näyttäynyt kuin miltä tuntui :D.

Toka rata oli sitten munan arvoinen (kisoissa hylätyt saivat lohdutuspalkinnoksi pääsiäismunan :D), lähes TÄYDELLINEN rata muuten, mutta poispäinkäännössä kääntyikin jo ennen hyppyä, vaikka olisi pitänyt hypätä se, ja meni pussiin. Mä jäin vaan seisomaan ja totesin kovaan ääneen "VOI EI". Tuomarikin oli kuulemma naureskellu mun kommentille ja itseäkin nauratti aika paljon jälkikäteen ;). Oma vire oli paljon parempi kuin ekalla radalla, tein kuten olin päättänytkin, eli este kerrallaan ja rauhassa.

Kolmas rata oli hyppäri..harmillisesti tälle radalle rimat nostettiin 65cm, kun ne aiemmin oli 60cm. Casper oli tooosi väsynyt ja tiputteli oikein urakalla rimoja. Joku 20vp tuli kait. Muuten meni hyvin..tiputukset kun oli alla, niin kokeilin vähän sellasia ohjauksia mitä en olis muuten tehny ja kaikki onnistu kivasti :).

2 vikaa rataa:

En ota vastuuta kuvaajan tai muun seurueen kommenteista videolla (jos katotte äänien kanssa). Korostan kuitenkin, että puhe on PÄÄSIÄISmunista ;).

Tänään oli sitten Oikun vuoro. Eka rata oli hyppyrata ja ihan kiva rata, ei mitään kauheita kommervenkkejä. Oiva teki tämänastisen uransa huipputuloksen, eli ei saatu hyllyä :)!!! Oli kyllä tosi hieno rata! Eka rima tippui (ei kyllä ollut mun vika...) ja sitten yks toinen rima tippui, kun mun persjättö oli myöhässä. Saatiin myös yksi kielto pyörähdyksestä vikalla esteellä, eli yhteensä 15vp. Toka rata oli sitten palautus maanpinnalle. Rata alkoi suoralla: hyppy-rengas-keinu. Kun annoin Oivalle lähtöluvan, se tykitti: rima alas, renkaan kehikosta ja lentokeinu ennen kuin ehdin hyllyä sanoa. Justjoo, aivot taisi unohtua autoon? Otettiin keinu uudestaan ja sitten ulos radalta. Oikun vire oli vaan ihan väärä, silmät pyörii kuin hedelmäpelissä ja ei kuule eikä nää mitään.

Kevään treeni: Epiksiä,epiksiä,epiksiä. 2 rataa per kisat. Ja jos tiputtaa ekan riman, niin ei saa jatkaa. Pakko olla tiukkana sen suhteen.

Ja kuraa riitti!! Eilen Casper sai kevättrimmin a la Minde. Eli kaikki roikkuvat mahakarvat, housut ja tassukarvat pois. En vaan kestäny enää! Oiva sai pitää vielä omansa, sillä on korkeampi maavara ;).