Tänään oltiinkin varsinaisella ryhmä rämällä liikkeellä Ojangossa, mulla oli mukana Casper ja Oiva, Lotalla Bambu ja Lento, Niinalla Bono ja Tica ja Elisalla Eppu. Taidettiin järkyttää viereisellä kentällä olijoita, kun meidän (lue mun) koirat huusi ja taisipa joku koira vähän karkaillakin.

Rakennettiin Lotan ja Niinan kanssa osittain viimeisin Oreniuksen treenirata, koska siitä taisi jäädä jotain hampaankoloon treeneissä. En kylläkään Oivan kanssa viittinyt ottaa sitä, mutta tehtiin se Casperin kanssa. Alku (kauempaa tokalle hypylle) kääntö ei ollut Casperin kanssa temppu eikä mikään, sen sijaan yhdessä kohtaa Casper PÄÄTTI että siinä mennään putkeen ja sai aika(!) kovaa käskyttää, että sain sen haltuun. Muuten meni hienosti. Tein rataa myös Bonon kanssa, koska Niina oli hiukan juoksurajoitteinen. Bonon meni tosi hyvin (ja tosi kovaa!), kunhan sain sen ensin lahjottua meetwurstilla mun mukaan.

Oiva jatkoi keppi- ja keinusulkeisia, meni hyvin! Casperkin sai treenata meidän keppien ikuisuusprojektia, eli vaikeita sisäänmenokulmia. Ei vaan millään meinaa kääntyä ekaan väliin kunnolla, vaikka se meniskin oikeasta välistä sisään.

Vielä pari kuvaa K9:n mestaruuskisoista, kuvaajana Aino Virkki, kiitos Aino hienoista kuvista!!

Oiva näyttää kerrankin siltä, että se pohtii mihin mennään seuraavaksi :).

Casperin pujottelee hiekka pöllyten.