Tänään illalla olin vielä I-hah:in kentällä Casperin treeneissä ja kouluttamassa yhden tunnin. Eli 24 tunnin sisään on nyt tullut tehtyä 3 eri agilityreissua :D.

Casperin treeneissä tehtiin SM-kisojen maxien hyppyrataa. Ekalla kierroksella alku oli vähän hapuilua ja siinä tulikin yksi kielto. Loppurata menikin jo sujuvammin. Tokalla kierroksella korvasin pari takaaleikkausta valssilla ja tehtiin rata puhtaasti :)! On muuten aika ärsyttävää noissa treeneissä jos joutuu olemaan eka koirakko. Esteiden roudaamiseen menee kuitenkin vähintään 20 min, sitten rataantutustuminen ja sitten pitäisi olla valmiina radalle? Ei ainakaan multa onnistu, mielummin hölkkäilen Casperin kanssa sen 10 min ja otan vähän kontaktia.

Ihan kiva oli saada ratatreeniä alle ennen juhannuskisoja ja oli hyvä treenata taas välillä Casperin kanssa, niin löytyy se meidän yhteinen rytmi. Mulla menee omat rytmit aina sekaisin kun treenaan eri koiran (siis Casperin tai Oivan) kanssa, on ne niin erilaisia ohjattavia ainakin vielä toistaiseksi.