Lotan inspiroimana keksitty otsikko :D. Oiva pääsi Minnan kotiparturiin eli ns. yllätysparturiin, jossa lopputulos on aina yllätys, niin parturoitavalle kuin parturille itsekin ;). Leikkasin nimittäin Oivan helposti takkuuntuvia häntäkarvoja lyhyemmiksi ja nyt sen häntä on..hmm..mielenkiintoisen näköinen. Eri värinen kuin muu koira (koska hännän karva ei vaan millään meinaa vaihtua) ja tasainen pötkylä. No eipä tuo juuri Oivaa itseä haittaa, eikä nyt lähiaikoina ole suunnitelmissa näyttelyihinkään mennä, niihin mennään vasta sitten kun ei oo muutakaan tekemistä ja sattuu olemaan lähellä.

Eilen illalla pidettiin kavereiden kesken Ojangossa koiranvaihtokisat, joihin arpaonni oli valinnut mulle Lotan petit basset:in Bambun. Oivaa ohjasi Lotta. Rataan tutustuminen oli haastavaa, kun ei ollut hajuakaan mitä vauhtia Bambu menee ja millä tavalla irtoaa, sinne tulikin sitten melko paljon takaaleikkauksia, jotka eivät kuulemma ole Bambun vahvuuksia. Hyvinhän se silti sujui :). Saldona oli 5 vp kiellosta 3. esteellä, kun Bambun piti käydä kunniakierroksella. Sijoitus taisi olla 3./5. Oiva ja Lotta keräsivät "muutaman virhepisteen", mutta silti radalla näkyi hienojakin pätkiä! Oivan ja Lotan yhteistyö toimi hyvin, mitä nyt rimat vähän putosivat, etenkin alussa kun rytmin löytäminen oli haastavaa. Tuohon Oivan rimojen räiskimiseen pitää kiinnittää huomiota, Oiva teki samaa hommaa Oreniuksen treeneissä pari viikkoa sitten. Eli hyppää hypyt aivan liian kaukaa, mikäli en saa radalla sopivaa rytmiä löydettyä.

Koiranvaihtokisojen voittajia olivat Elisa ja Bono, jotka suorittivat radan TODELLA upeasti Elisan valitsemalla "juoksen täysiä ja sitten tuolla yhdessä kohdassa karjun tässätässätässä"-taktiikalla ;). Muitakin hienoja suorituksia nähtiin ja mielestäni kaikista hauskinta oli se, että kaikki koirat lähtivät helposti radalle "vieraan" ohjaajan matkaan, vaikka omat ohjaajat seisoivatkin radan laidalla.