Eilen perjantaina oltiin Oivan kanssa RimA:n möllikisoissa. Tehtiin rata kahdesti, ekalla kerralla tuli väärä rata, kun Oikku meni putken väärään päähän ja ohiteltiin muutamia hyppyjäkin :D. Mutta hauskaa oli molemmilla!! Plussapisteitä: Hyvät kontaktit, hyvä loppusuoran irtoaminen :)!

Tokalla kierroksella tippui muurinpalikka, taisi tulla myös puomin ylösmenossa kontaktivirhe ja A:n alasmenossa kontaktivirhe, lisäksi yksi kielto hypylle (olis vaatinut vahvan työnnön). Korjasin sen hypyn ja loppurata meni ok. Ekan radan väärä putken pää-systeemi saatiin nyt oikein, ohjasin sen eri tavalla. Mutta HYI mua, en keskittynyt sitten A:n alastuloon kunnolla..:(. Molemmilla radoilla puomin alastulo oli hieno! Ja loppusuoran (suora putki ja 3 hyppyä) irtoaminen, hyvä Oikku!

Meidän rakkaat treeni- ja kisakaverit Elisa & Eppu tulivat hienosti 2. JEE!!! Oiva varasti pihalla Epun voittolelun ja voi kuinka pojilla olikaan kivaa..;).

Tänään sitten Porvoossa besserwisserin kanssa. Alkaa nää meidän tulokset kuulostaa itseään toistavilta: ekalta radalta 5 vp ja tokalta radalta hylly. Eka rata oli hyppis ja se meni loistavasti! Oma juoksu kulki, Casper kulki ja vaikeat kohdat selvitettiin, mutta sitten en ohjannut tarpeeksi tarkkaavaisesti 3. vikalle esteelle (putki) ja Casper meni sen ohi! Ei uskoisi, että voin saada Casperin ohi putkesta, mutta kai mä sitten olin peittämässä sen näkyvyyttä liikaa..:(. Lopussa vielä hieno sylkkäri, jee.

Tokan radan tunnelmat: "voi paska!" Casper karkasi (!!) lähdöstä, en tiedä miten se on mahdollista. Se ei KOSKAAN karkaa, ainakaan niin että lähtee kun mä vielä kävelen, ehkä joskus sillain, että oon just pysähtynyt vastaanottamaan sitä. Ehkä sitten tein vahingossa jonkun eleen, jonka se tulkitsi merkiksi? Kuulin vaan yleisöstä "tulee jo, TULEE", käännyin kattomaan ja Casper oli 1. ja 2. hypyn välissä todella hämmentyneen näköisenä, että mites tässä nyt näin kävi :D. No ei auttanut kuin lähteä jatkamaan siitä. Kaikki meni hyvin siihen asti, kun piti tulla A uudestaan. Ekan kerran tehtiin A->hyppy->putki, sitten muutaman esteen jälkeen piti tehdä A-> sama hyppy kuin äsken-> käännös ihan toisaalle ja hypylle. YLLÄTYS! Casper yritti mennä putkeen. Voi %**^##"! Karjuin ja karjuin tässätässätässä, mutta Casper juoksee kohti putkea, laittaa pään sisään ja sitten vasta kääntyy mua kohti. Ei sitten edes mennyt sinne putkeen, justjoo! Turha kai mainitakaan, että loppurata meni täydellisesti..