Kuvannut Lotta Häyrinen

Lauantaina kisattiin epävirallisen virallisissa eläinlääkiksen koirakerho K9:n agilitymestaruuksissa :). Hauskaa oli!! Oivakin debytoi kisauransa, rata meni muuten sujuvasti, mutta loppusuoralla mä hyydyin ja unohdin ohjata 2 vikaa estettä kunnolla-> kieltoja ja rimoja alas. Taisi siellä aiemminkin tulla joku kielto, niin että kokonaisvirhepisteet oli 40 vp (hyllystä sai 15vp), mutta kokonaisuutena loistava suoritus Oivalta! Casperin kanssa hyllytettiin kolmannen esteen jälkeen, kun Casper säntäsi putkeen (joka ei kyllä ollut edes mitenkään lähellä :D). Mutta molemmilla oli hauskaa, vaikka huomasi että hiukan oltiin vielä loman jäljiltä ruosteessa (tai ainakin mä).

 

Kuvannut Lotta Häyrinen

 

Maanantaina oltiin Casperin kanssa I-hah:in valmennusryhmän treeneissä ja meitä oli kouluttamassa Ville. Treenit sujuivat kivasti! Casper oli ihan liekeissä (kuten yleensäkin) ja Villellä oli meille huippuhyviä neuvoja mm. siitä miten saada käännettyä Casper oikeaan putkensuuhun ilman, että sitä tarvitsee ottaa niiin tiukasti haltuun (=hidastaa vauhtia). Tehtiin myös wrap-käännöksiä ja jeejeejeee, ne toimi loistavasti! Paras oli kyllä ehkä Villen loppukommentti Casperista (koulutti meitä ekaa kertaa) : Toi on varmaan välillä aika vaikea ohjata :D. Juu, onhan se joskus kun se vaan "jyrää" jonnekin. Mutta on siitä joskus hyötyäkin, esim. suorilla ja leyeröinnit onnistuu aika kaukaakin, kun koiralle on ihan sama missä mä oon..;).

Äh, en saa noita kuvia mitenkään fiksun kokoisina tänne. Tää laittaa ne noin pieninä ja sit jos niitä suurentaa, niin ne menee rakeisiksi?