Ja tänäänkin käytiin agilityilemässä Ojangossa. Sade vähän kostutti alku- ja loppuverkassa, mutta treenailun aikana ei satanut pisaraakaan! Vai olinko vaan niin suuressa agilityhuumassa, etten huomannut ;)..hehheh.

Casperin kanssa tehtiin poispäinkäännöstä, sylkkäriä ja jaakotusta. Eli kaikkea sille "vaikeeta". Tänään se tajusi kaiken HETI. Mieletön koira :). Ehkä silläkin on jotain loksahtanut päässä tauon aikana? Tehtiin mm. makeeta puomin alastulolta poispäin-käännöstä putkeen, siis niin että ohjaan koiran sinne putkeen puomin jäädessä mun ja koiran väliin (kuten jotkut teki viime vuoden maxien MM-radalla, tosin mulla se putken sisäänmeno oli nyt vielä näissä treeneissä ehkä hiukka lähempänä..:D ). Pohdin, että mitä kivaa opettaisin Casperille seuraavaksi, mieleen tuli ainaski se ikuisuusprojekti, eli keppien avokulma. Lueskelin myös Clean run:ia ja siinä oli hieno kuvallinen vaihe-vaiheelta selostus wrap:istä, ehkä mäkin pystyisin taipumaan siihen jos seuraan niitä kuvia tarkkaan? Näissähän sitä onkin jo sitten taas lisäprojektia.

Oiva oli taas ihana pieni(?) agilityaussie! Sen kanssa on nyt niin kiva mennä kentälle, kun siellä pienessä aussie-päässäkin on jotain ajatusta agilitystä ;). Tehtiin mm. A:ta, rengasta ja keppejä. Ja Oiva on niin liikuttavan tosissaan tekemässä töitä agilitykentällä :).