Vappuna lomailtiin mukavasti mökillä Kallen kanssa, koirat tietysti mukana :). Aurinko paistoi ja oli niiiin ihanaa. Karu paluu arkeen koitti sitten maanantaina, mutta onneksi illalla oli agilitytreenit, joten päivä ei ollut ihan niin kamala.

Treenpaikka sen sijaan oli..aikas järkky! Jostain syystä meidän valmennusryhmä treenaa kevät-/kesäkauden Kalasatamassa. Ihan ihme paikka satamateollisuusalueella. Pohja oli sellasta aika kovaa soraa ja kentän ulkopuolella vaan asfalttia, kiva lämmitellä koiraa..

No, toivottavasti syksyllä voitaisiin treenata jo omalla uudella kentällä :)! Ville piti meille taas treenit, tehtiin aika kauan sellasta suht helppoa takaaleikkaus-pätkää, meni Casperin kanssa tosi hyvin! Kokeilin siihen sitten paria erilaistakin ohjaustekniikkaa, kaikki onnistui. Ihan lopuksi tehtiin toinen radanpätkä ja se meniki sitten reisille..Kiva pätkä, mutta takaakierto-persjättö oli vähän liian vaikeeta. Casper helposti juoksee hypyn ohi, kun on lähtenyt takaakiertoon ja ennakoin jo persjättöä, niin kiertää sitten koko esteen. Lisäksi toisessa takaakierrossa karkas multa koko ajan väärälle esteelle..argh.

Oikku oli mukana autossa ja tein lopussa sen kanssa paria hyppyä. Ihan hyvä treeni Oivalle, koska oli joutunut odottamaan autossa ja kattomaan kun Casper menee-> kävi aika kuumana. Lisäksi vielä ihan uusi paikka ja vieraita koiria. Keskittyi silti tosi hyvin, eikä tiputtanut yhtään rimaa. Hyvä Oiva!