Tänään oltiin Riihimäellä kisailemassa hyppyradalla, vieläkään ei tullut tulosta, mutta suoritettiin koko rata tsempillä loppuun asti, jopa loppua kohden parantaen! JES! Ensimmäinen tavoite saavutettu :). Alku meni vähän plörinäksi, Oiva tiputti ekan riman ja tiputus-moodi jäi päälle..rimoja tippui varmaan 5 kpl yhteensä. Renkaan jälkeen Oiva muisti, että täällä piti katella eteenpäin ja irtoaminen oli aivan toista luokkaa kuin alkuradasta, samalla rimatkin alkoivat pysyä kannattimilllaan :). Ennen rengasta oli hankittu jo hylly, kun muurin jälkeinen kaarros venyi niin pitkäksi, että muurin jälkeinen hyppy jäi väliin.

Loppusuoralla keppien sisäänmeno oli vähän kökkö, jouduin lähes pysäyttämään Oivan, mutta itse kepit olivat loistavat ja nopeat :)! Keppien jälkeinen valssi oli maailman noloin :D, mutta loppusuoran 2 vikaa estettä meni hienosti suoraan.

Päivän plussapisteet: Rengas meni hyvin ja koko renkaan jälkeinen rata oli hienoa työtä Oivalta!! Erityisen iloinen olen kepeistä :). Ohjaajalle plussaa loppuun asti viedystä radasta ;).

Parannettavaa ensi kerralle: RIMAT!! Seuraavat kisat kisataan paikassa, jossa on 100% varmasti verkkaesteitä, jotta pääsen ennen rataa muistuttamaan noista rimoista.