Enpä ole jaksanut kirjoitella viime viikon treeneistä mitään. Oiva treenaili maanantaina ja torstaina, välillä loistavasti ja välillä aivan kammottavasti..huoh. Maanantaina rimat taas lenteli, kunnes suutuin ja kiroilin ja sen jälkeen kaikki rimat pysyi ylhäällä. Hmm. Miten mä oon joskus käsittänyt että koirien kanssa ei saisi suuttua? Tämän viikon sunnuntaina on Oivan debyyttikisat Kirkkonummella. Mennään vaan yksi rata, hyppyrata, kun kontaktit eivät oikein vielä(kään) suju.

Otsikkoon viitaten oltiin Casperin kanssa sunnuntaina kisaamassa Hyvinkäällä 2 agilityradan verran. Eka rata oli aika haastava, miljoona takaakiertoa ja pussista kepeille ym. "kivaa". No me otettiin hylly jo kolmannelta esteeltä, kun Casper tuli keinulta kesken pois. Ilmeisesti vauhti oli sen verran vino, ettei pysynyt liukkaalla keinulla? Takaakierto-hässäkkä meni vähän huonosti, kun ittelläni oli muka kiire ja Casper sitten tiputti aika monta rimaa (tuli mieleen, että oonko mä Oivan kanssa täällä radalla?). Puomin jälkeinen vekkaus oli hmm..olisi varmaan ollut virheen arvoinen kosketus koiraan, jos ei olisi ollut jo hylly alla :D.

Tokalle radalle Mari vinkkasi mulle, että nyt otat itse ihan rauhallisesti noi takaakierrot, niin rimatkin pysyy ylhäällä, ja kas, se toimikin! Putkelle persjättöä tehdessäni ehdin ajatella "nyt tehdään nolla" ja sepä tietysti kostautui heti seuraavalla hypyllä ja rima tippui..vire vähän laski ja keinun jälkeen ohjasin laiskasti, niin jäi hyppy välistä ja tuli sitten hylly. Muuten hyvä rata!

Täällä on noi radat (peräkkäin videolla): http://www.youtube.com/watch?v=jXCu3G-94wk

Positiivista molemmissa radoissa oli hyvät aloitukset :). Viime aikoina on tullut turhaan noita hyllyjä radan alun ohjausmokien vuoksi.