En enää edes oikein muista mitä kaikkea tässä onkaan puuhailtu. Niin paljon kaikenlaista :D. Pojat on saaneet elää maalaiseloa taas Taivassalossa, mikäs sen kivempaa! Tämä viikko ollaan kuitenkin taas Helsingissä, tänään käytiinkin sitten Oivan kanssa Ojangossa ja kohta vielä Casperin valmennukseen.

Perjantaina oltiin Mynämäen epävirallisissa ja se oli suoraan sanottuna täysi katastrofi :( :( :(.. Agilityrata oli mun mielestä ehkä noin 3-luokan tasoinen ja rimat 65 cm. Casper tiputti varmaan kaikki rimat, kun verkka jäi vajaaksi kiireen takia ja siellä ei ollut yhtään verryttelyhyppyä. Tuli hyllykin jostain kohtaa. Mun ei olisi ikimaailmassa pitänyt startata sille radalle Oivan kanssa, mutta jostain päähänpistosta ajattelin että kokeillaan nyt kuitenkin. Kamalin rata missään ikinä :(. Oiva ei sitten mennyt enää hyppyradalle, vaikka olinkin sen ilmoittanut sinne. Casper meni ja menikin ihan hyvin, 2 rimaa tais tulla alas ja yksi takaakierto epäonnistui, niin siitä tuli hylly.

Tänään Ojangossa tehtiin Oivan kanssa hyvänmielen treeni, eli käytiin lähes kaikki esteet läpi ja tehtiin muutaman esteen pätkiä. Aluksi pudotteli vähän rimoja-> ei palkkaa -> uudestaan, jolloin korjasi ja rimat pysyi ylhäällä. Hyvä Oikku! Tuntui vaan, että ollaan nyt tässä muutaman viikon epäsäännöllisen treenauksen aikana vajottu taas alaspäin.. no jospa sitä kesän aikana ehtisi treenata kunnolla Oivan kanssa. Casper voisi lomailla SM-kisojen jälkeen.

Vielä vähän loppukevennystä mökiltä, kuvat Hietalan Jussin ottamia.

Oiva sukeltaa:

Saalis:

Saalis pitää tietysti mennä "piilottamaan":