Tai siltä se ainakin tuntui ;). Todellisuus taisi olla lähempänä 1,5 - 2 viikkoa :D. Pääasia tietenkin, että se on nyt ohi! Olin melkein koko viikon tehokkaasti flunssassa ja koirien lenkittäminenkin jäi vähälle. Eilisen ja tämän päivän oli I-hah:in järkkäämissä agilitykisoissa Pet Expossa töissä ja katseltuani toisten agilityä 2 päivää, oli jo ihan pakko päästä itsekin kentälle!

Meidän piti mennä Lotan kanssa yhdessä treenaamaan Ojankoon, mutta Lotan aikataulut vähän viivästyivät, joten lähdin sitten yksin. Päästessäni perille siellä oli JOKA kentällä ohjatut treenit. Eipä minun pieneen päähäni ollut mahtunut se fakta, että kevättreenit ovat jo alkaneet. Kentän aidassa oli treeni-lukkari kiinni, mutta sen mukaan olisi pitänyt olla vain yhdellä kentällä treenit?? Ei siis ollut mitään hajua, koska ne oikeasti lopettavat. No koska mua on siunattu lievällä jääräpäisyydellä, ei tullut kuuloonkaan että olisin lähtenyt kotiin, vaan päätin lenkkeillä sen aikaa, että kentät vapautuvat. Sopivan reilun alkuverkan jälkeen pääsimmekin onneksi kentälle :).

Tein molempien kanssa hyppytekniikka-harjoitusta, jossa Oiva loisti taas :). Vaikka oli kauhea hälinä ja sillä oli kauhea hinku päästä tekemään jotain, malttoi se keskittyä tehtävään! Laitoin taas vikaksi leveän okserin, jossa pari kertaa Oikun tekniikka vähän hajosi, mutta se korjasi sen itse sitten seuraavilla kerroilla. Casper meni perussarjan IHAN ok, mutta kun sille laittoi matalan(!!) okserin perään, hajosi tekniikka täysin. AArgh.

Tein sitten Oivan kanssa puomin kontaktia ja ihanaa, että sillä on jotain hajua siitä! Itsellä tuli kauhea epäusko siihen, miten nyt selkeytän tehtävän sille ja mitä teen seuraavaksi. Kun olin jo jumissa molempien koirien harjoitusten kanssa, saapui pelastava enkeli eli Lotta kentälle <3!! Täydellistä :)! Selitin jotain sekavaa molempien koirien "ongelmista" ja Lotta ehdotti vinkkejä ja saatiin taas homma pakettiin. Huhhhuh. Ei mua saisi päästää yksin treenaamaan :D.

Oiva teki vielä lisäksi keppejä ja rengasta. Kepit meni ok, mutta rengas... nyt tarvittaisiin sitä Purinan rengasta, jossa ei ole kehikkoa! Oivalla on taas renkaaseen tähtääminen hakusessa ja tiedän, että se kehikko häiritsee sitä.

Tulipa selostus ;). Nyt kotona on 3 väsynyttä ja onnellista agilitaajaa :).