..saisinko kunnian ohjata teitä OIKEALLE esteelle?

Casper oli taas eilen sitä mieltä, että VAIN hänen armollisuudestaan johtuen sain välillä kertoa mille esteelle mennään. Välillä taas ei ollut mitään toivoakaan homman suhteen. On muuten todella ärsyttävää, että jos Casper pääsee kerran livahtamaan väärälle esteelle, niin ei meinaa saada korjatuksi asiaa, sillä hän luulee tietävänsä sen jälkeen NIIIIIN täydellisesti miten homma menee.

Oltiin siis eilen taas I-hah:in treeneissä ja Ville oli kouluttamassa meitä. Tehtiin kahta pientä radanpätkää, eka meni meiltä tosi hyvin, siinä kokeiltiin myös hiukan erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Tokalla radalla tuli tuo yllämainitsemani ongelma, joka oli muuten haastava korjata. Kohtaan oli lähes pakko tehdä sylkkäri ja Casper karkas aina hypyn sijaan putkelle, argh!

Harjoiteltavaa edelleen: poispäinkäännökset/sylkkärit-> koira hyppäisi esteen tiukasti siihen suuntaan mihin on tarkoitus jatkaa. Etenkin poispäinkäännöksissä haltuunotto hiukka puuttellista..Saksalainenkaan ei ottanut onnistuakseen. Mutta treenien teemana ollut "ansaesteiden ohitus" onnistui hyvin :)!!