Varoitus! Kirjoitus sisältää tokojuttuja, HUI!!!

Maanantaina Casper treenaili taas valmennusryhmän treeneissä. Koira oli hyvä, ohjaaja ei ollut vielä toipunut lauantain vuosijuhlista :D..Eka sellanen lämmittelypätkä, meni ihan kivasti, heti ekalla kertaa nolla. Toka oli vähän pidempi rata, katoin että kaikkea kivaa: jaakotuksia, saksalaista, sylkkäriä jne. Mutta siitä ei tullut mitään! Meni heti neljännellä esteellä väärään putken päähän ja mun pasmat sekosi täysin. Tein jotain ennenkuulumatonta ja sanoin, että nyt pitää lopettaa.. pidin sitten sen kierroksen taukoa ja seuraavalla kierroksella tehtiin hyvä rata. Tais tulla joku taistelunolla ;). Eli ei mitään hienoa rataa, mutta raivolla nolla, hehheh. Saksalainen ei oikein toiminu, kun siihen pitäis lähettää Casper jo kauempaa, mutta nyt jos jäin kauemmas lähettämään, niin se luki sivulla olevan putken.

Tänään ei ollutkaan enää Purinan vuoroa, HÖH! Kun Annekin olisi tullut taas.. ja lauantaina Oikulla on kisat. No, sen sijaan tein jotain hurjaa ja menin treenaamaan tokoa seurakaveri-Sannan kanssa! Koskakohan oltais viimeeksi oikeasti tehty tokoa, jaa-a. Oikku oli tietysti hiano. Paikallamakuu oli huippu, tehtiin eka 3 min piilopaikallamakuu ja sit vähän lyhyempi, jossa oli häiriönä joku rekka parkissa ja setä joka hääräili siinä rekan luona. Teki hyvin! Mitä nyt hiukka ennakoi käskyjä :p.. Tein myös seuraamista; tekee hyvin sen viitisen askelta, sit jätättä jos ei saa palkkaa. Pitäis varmaan tehdä imuttamalla namilla pidempää matkaa? Seuraamisesta seisomaan jääminen toimii, samoin maahanmeno. Luoksetulo toimii, tulee vauhdilla, sivulletulo vähän hidas siinä. Hyppy toimii hienosti. Kerran teki täydellisen niin että kiersin viereen, kun seisoi esteen takana. Kerran sitten ennakoi istumista, kun kiersin.

Kaikenkaikkiaan Oikku kyllä osaa alo-liikkeiden perusteet. Omistaja on vaan niin äärettömän laiska treenaamaan tokoa. Ehkä pitäis ryhdistäytyä ja mennä joskus kisoihin? Ehkä.