Yhteenvetoa viime aikojen tapahtumista:

Pikkasen on kisamotivaatio laskenut iänikuisten vitosten ja hyllyjen jälkeen :D. Eilen oltiin kisoissa, ja tuloksina yllätysyllätys hylly ja vitonen. Lähes koomista jo ;). Tässä radat: http://www.youtube.com/watch?v=BTMZvaTNKKE Ekalla radalla ihan pöljä arviointivirhe käännöksen suhteen ja siitä heti hylly tokalta esteeltä. Ehkä mä joskus opin ohjaamaan noi alut kunnolla? Jos vaikka menis kiinni siihen kakkosesteeseen, niin koira näkis sen, vaikka se onkin sille nollakulmassa. Tokalla radalla olisi voinut vaikka vastakädellä näyttää sen puomin jälkeisen esteen, jos ei kerran saanut koiraa pysäytettyä siihen puomille ;).

Ellu & Omie tekivät nollaradan taistelemalla, kaatumisesta huolimatta, voittoon ja Omiesta tuli Fin AVA :). Upeeta! Täällä video siitä: http://www.youtube.com/watch?v=WuZlwnRv_AQ

Viime aikoina Oivan kanssa ollaan treenailtua lähtöä ja sitä, että ne rimat kuuluu jättää ylös! Ja lisäksi keppejä ja rengasta yksittäisenä, tavoitteena olisi päästä pian virallisiin  kisoihin hyppyradalle, jännää!

Tänään oli tosi kiva Villen valmennus taas (Casperilla), hokasin jopa ite pari kivaa jaakotus-kohtaa, hyvä minä! Tosin ajoitukset oli vielä pielessä, kun käännyn liian aikasin jaakotukseen..Ja lisäksi muutenkin pitäisi keskittyä oman juoksun rytmittämiseen. Nyt kun olen vihdoin oppinut juoksemaan kovaa, niin koitan sitten aina ja jokapaikkaan juosta, vaikka välillä olisi edullisempaa olla juoksematta niin pitkälle :D. Säätöä lisää, niin ehkä se siitä taas!