Jep, palasimme taas kaupunkiin ja agilitymaailman pariin :)! Kesä meni koirien osalta lähinnä pihanvahdinta-uima-marjanpoiminta-metsästys-treenien parissa, mutta kovasti tuntuivat mun pikku kaupunkilaispojat viihtyvän maalla. Tuli sitä toissaviikolla vähän tokoakin muisteltua, kun Kalle rakensi mulle synttärilahjaksi tokoesteen :)!

Viime viikolla kävin treenamassa agilitya kerran Casperin ja Oivan kanssa ja toisen kerran pelkästään Oivan kanssa. Tänään käytiin taas treenamassa molempien kanssa. Yhteenvetoa näistä 3 treenikerrasta:

Casper muistaa tietysti kaiken mitä osaakin :). Tavoitteena siis kunnonkohotus, etenkin hyppyjen osalta ja uusien ohjaustekniikoiden opettelu/hiominen.

Oivalle teki parin kuukauden totaaliloma agilityn parista hyvää! Sillä on nyt ihan erilainen asenne agilitya kohtaan, se pyrkii itse lukemaan rataa ja IRTOAA esteille. JES!! Esteteknisesti pitäisi vielä opettaa kontaktit ja kepit itsenäisemmäksi (etenkin sisäänmeno). Mutta oon kyllä aivan mielettömän onnellinen tästä "uudesta Oivasta" :)!

Vielä treenataan pari viikkoa itsenäisesti ja kuntoa kohotellen, sitten alkavatkin I-hah:in treenit, Oreniuksen kurssi ja K9:n treenit, eli treenintäyteinen syksy tiedossa. Loppusyksystä taas mennään Casperin kanssa kisoihin jahtaamaan niitä SM-nollia ;).