Casperin kanssa vietettiin mukavaa juhannusta Sannan, Linan ja Alman seurassa Kaarinassa juhannuskisoissa. Reissuporukan tulossaldo oli yli tavoitteiden: Sekä Linalle että Casperille molemmille SERT! Lina ja Sanna saivat todella makeen nolla-voiton EKASTA 3-luokan startistaan, vau! Minä ja Casper saatiin serti sunnuntain kisasta sijoittumalla 4. 49 koirakon joukossa. Uusien agilitysääntöjen myötä serti siirtyi meille, kun 3 ensimmäiseksi sijoittunutta koiraa ei voinut vastaanottaa sertiä, kivat säännöt :)!

Vitsailtiin Sannan kanssa, että pitää tulla ensi vuoden jussina taas kisamaan, niin molemmat koirat voi AVAutua silloin. Tosin kalenterista tarkistettuani totesin, että se ei kyllä ole mahdollista Casperille, sillä juhannus on ensi vuonna paria päivää aikaisemmin..Ja ekan ja vikan sertin välissä pitää olla vähintään vuosi.

Tavoitteet ohjaajalle: Opettele lukemaan tuloslistoja :D! Sekä Sannan ja Linan voittoradalla että tällä vikalla radalla kävin lukemassa tuloksia niin, että katsoin vain koirakoiden aikoja, en ollenkaan virhepisteitä. Ilmeisesti juhannustunnelma oli pehmentänyt mun aivot täysin! Tästä seurauksena mm. väitin Sannalle, että he tulevat 2. sijalle ja väitin kaikille tutuille, että me sijoitutaan about 10. sijalle, kun on niin kovia aikoja muilla (joo-o, oli ne menny kovempaa kuin me, mutta ei virheettömästi). Hehheh.

Lauantaina tehtiin Casperin kanssa myös 1 nollarata, aika ei ollut kovin hurja, sillä rata oli tasoa "eieieiiei,tänne näin, ei puomille" ;). Casper siis meinasi karata puomille ja pysähtyi ehkä noin 10 cm ennen puomia ja kääntyi oikeeseen suuntaan.

Muut kolme rataa oli tasoa 10-15vp, otettiin virheitä kepeiltä! Kepeillä meille ei ole tullut virheitä piiiiitkään aikaan. Lähetin kepeille niinkuin normaalistikin ja Casper haki väärin sisään :(. Täytyy taas vahvistaa keppien sisäänmenoa helpoilla treeneillä, ollaan nyt tehty vaikeita kulmia ja niissä on tullut paljon virheitä-> Casper ei enää hahmota täysin oikeeta suoritustapaa. Kepit kun on ollut meille tosi varma este jo kauan.

No loppujen lopuksi juhannuksen agilitysaldo oli todella hyvä: Kaikilta radoilta tulos (ei hyllyjä!), 2 kpl SM-nollia ensi vuotta varten ja erityisen mieletön serti :)!! Jee, hyvä tolleri!!