"Kato sä vasemmalle, niin mä katon oikeelle"

 

Perjantaina treenattiin Casperin kanssa Heinosen Annan opeissa. Tehtiin Salme Mujusen hyppyrataa Turun kisoista. Ei tehty ekalla kerralla nollaa, mutta lopulta saatiin kivoja kohtia onnistumaan. Cas oli hieno tolleri!!

Lauantaina Oiva kisaili Ojangossa 2 agilityrataa. Ekalla radalla 3. este oli keinu, joka meni vähän epämääräiseksi, Oiva ilmeisesti luuli sitä puomiksi? Ei kuitenkaan mitään virhettä siitä. 3 esteen suora + pussi- yhdistelmässä kolmas hyppy mentiin ohi..ei se vaan osaa mennä suoraan? Tai sitten mun pitäisi ohjata vastakädellä? Puomistakin mentiin vahingossa ohi ja sillä reissulla Oiva hyppäsi ylimääräisen hypyn -> hylly väärästä radasta. Loppurata meni muuten ihan kivasti, paitsi muuri hajosi osiin :D. Puomin ja A:n kontaktit oli hyviä!!

Tokalla radalla 3. esteen rima tippui, kun itse hätäilin turhaan. Kontaktit meni hyvin, ohjaukset meni hienosti ja rimat pysyi ylhäällä tota yhtä hyppyä lukuunottamatta! Loppusuoralla ilmeisesti hölläsin ohjaustani ennen vikaa estettä ja Oiva ohitti sen ja juoksi suoraan hakemaan ämpäristä remmin, jolla palkkasi itsensä :D. Sekunnin sadasosan mietin pitäiskö korjata tää vika hyppy, mutta sitten tajusin että milläs korjaat, kun koira on jo palkannut itsensä :D :D.. olis varmaan tullut hylly palkkaamisesta kuitenkin?? On se vaan huumoriveikkoja se Oiva!

Elisan kanssa oli tietysti hyvät analysoinnit radan jälkeen ja lopputulos tällä hetkellä treenattavista asioista on: kepit itsenäisemmiksi, muurin hyppy varmaksi eri kulmista, suorat (!!) = eteen irtoaminen useallekin hypylle, ja palkkaa ei haeta kiertämällä esteitä :D.

Kyllä Viikissäkin voi "uida":

 

Hmm...:

 

"Mitä tehtäis vielä...no syödäänks tätä paalua??"

 

Näköjään valokuvaaja voisi harjoitella horisontin suoraan saamista kuviin :D :D. Oli kuitenkin pakko laittaa noi, kun oli niin hauskoja!