Viime viikko meni Seinäjoella töissä, koirat olivat hoidossa äidillä sillä aikaa. Edellisellä viikolla taidettiin treenaillakin, en vaan ehtinyt niistä kirjoittaa tänne. Casper oli Oreniuksen treeneissä, teki kaikkia hienoja irtoamisia eli oli hieno Cas! Ekan pätkän jälkeen Juha piti mulle tiukan puhuttelun siitä, että nyt loppuu se seisoskelu ja PITÄÄ juosta ja ohjata oikeasti! Puhuttelu oli kyllä täyttä totta, mä olin jotenkin sellasella Oiva-varmistelu-moodilla taas Casperinkin kanssa. Sen jälkeen alkoi hommat sujumaan hiukan paremmin. Kun vaan pystyisi taas itse orientoitumaan siihen, että Casperin kanssa mietin jo kahta seuraavaa estettä ja liikun ja liikun ja liikun kunnolla!! Mielestäni viime keväällä löysin sen moodin todella hyvin, mutta nyt on tullut jotain taantumaa, kun oon treenannut niin paljon Oivan kanssa ja hänet pitää saattaa rauhassa jokaiselle esteelle.

Oivan kanssa taidettiin käydä Ojangossa tekemässä ihan perustreeniä, kontakteja, keppejä ja irtoamista, irtoamista ja vielä kerran irtoamista :D.

Eilen lauantaina oltiin Oivan kanssa LÄGIN möllikisoissa. Mukana olivat myös Elisa ja Eppu sekä uskollinen personal trainer-kuvaaja-henkinen valmentaja Lotta. Kisathan oli taas hiukan mielenkiintoiset, halli on ihan tosi pieni ja radalla oli sitten vaan 11 estettä ja nekin lyhyillä etäisyyksillä. ONNEKSI Oiva keskitty jalkoihinsa sen verran, että mahtui niihin esteväleihin eikä siten tullut ruumiita.. Ekalla radalla tehtiin hylly vikalla esteellä, typerä ohjaaja lopetti taas keskittymisen ja ohjaamisen ja en saanut työnnettyä Oivaa sille vikalle hypylle. Siitä huolimatta oltiin tuloksissa 6./14, nopein aika kaikista (vaikka aikaa meni kuitenkin siihen, että pyörittiin sen vikan esteen ympärillä :D). Kisoissa sai myös tehdä uusintaradan, mutta sitä ei laskettu tuloksiin. Siltä radalta tehtiin sitten nolla :). Tavoitteena oli, että ohjaan jokaisen esteen ja tehdään kontaktit huolella ja muistan palkata Oivan kunnolla ratojen jälkeen. Vikalla esteellä herpaantuminen poislukien kaikki tavoitteet täyttyi! Ja molemmilla oli kivaa :)!! Oiva sai vielä riehua Epun ja Lenton kanssa pellolla ja käytiin vielä lisäksi Lotan luona kahvilla, jonka ajan Oiva yritti liehitellä Lentoa. Illalla uni maistui :D.