Eilen oltiin Hyvinkään koirakeskuksen epiksissä Elisan ja Epun kanssa. Oikku osallistui möllien hyppyradalle ja agilityradalle. Hyppyrata oli aivan todella upea, mahtava, loistava! Harvoin Oiva on noin hyvin keskittynyt hommaan. Eka ja vika rima tippui, mutta nekin olisi varmaan saanut pidettyä ylhäällä jos olisin malttanut käsieni kanssa :D. Aika oli nopein kaikista osallistujista ja sijoitus oli 4.Toka rata oli agilityrata ja se oli ihan kaaosta..eka rima alas, putkelle 2 kieltoa ja miljoona muutakin rimaa alas jne. jne. Eli aikamoista taantumusta tohon ekaan verrattuna. Elisa koitti lohduttaa, että Oiva oli varmaan tosi väsynyt, kun oli hengannut kisapaikalla jo pari tuntia ja tehnyt yhden radan. Varmasti ihan tottakin.

Roikuttiin paikalla vielä kisaaviinkin, kun Elisa ja Eppu osallistui niihin, joten menin sitten Casperilla kisaavien radan. IHANA terapiatolleri <3 katastrofiradan jälkeen. Yksi rima tuli alas (mietin niin paljon sen jälkeen tulevaa sylkkäriä) ja yksi piiitkä kaarre, kun vilkaisin väärään suuntaan ja Casper posotti sinne ja jäi raivoamaan mulle, kun en heti ohjannut oikein, besser-wisser vauhdissa :D. Aika oli mukamas nopein kaikista osallistujista, vähän ihmettelen sen kaarteen takia..?

Oivan ja Epun radat on videolla (Elisa joutui lähtemään pikaisesti oman radan jälkeen, eikä ehtinyt kuvaamaan Casperia), yritän saada ne ensi viikolla nettiin, kun olen taas kotona. Illalla/yöllä Oiva alkoi toden teolla yskimään, taitaa olla kennelyskä..plaah. No sitten on tiedossa lepoa loppuviikoksi! Ei mikään ihmekään jos Oiva "vilustui", kun mm. koko joulupäivän se vietti kierimällä lumihangessa..