Kuva: Lotta Häyrinen

Pakko hehkuttaa,vaikka tämän päiväset kisat olikin erittäin epäviralliset :D. Nimittäin K9:n (Eky:n koirakerho) mestaruuskisat, jossa maxi-kisaavien luokassa tultiin siis Casperin kanssa ekoiksi ja Oivan kanssa tokiksi :). Murskavoitto siis!

Kivointa tietysti oli se, että molempien radat oli oikein onnistuneita! Casperille tuli 5vp A:n alastulolta, kun ohjaaja hiukan vedätti jo loppusuoraa ;). Oikulle tuli 5vp jostain, radalla oli parikin säätämiskohtaa, josta olisi voinut antaa kiellon, joten en nyt ihan 100% varmasti tiedä mistä se vitonen sitten tuli. Pääasiallisesti Oivan rata oli erittäin hieno, varmaan yks parhaista meidän radoista ikinä! Erityisesti plussaa: A:n kontaktit, otti tosi hyvin, vaikkei olla tehty hirveesti A:ta (vaan puomia) viime aikoina! Samoin jaakotus onnistui hyvin, kepit oli hienot ja kaikkea muutakin hienoa. JES!

Casper täytti 6 vuotta torstaina! Unohdin tietty synttäripäivän, kun piti lukea tenttiin, päivystää ja kaikkea. No sattumalta Casper sai "synttärilahjan" ja pääsi Ojankoon auringonpaisteeseen treenaamaan (niin siis PITI lukea tenttiin..:D). Casper oli muutenkin huippuiloinen, ehkä se halusi näyttää meille ettei 6 vuotta tunnu vielä missään? Yritti jopa leikkiä Oivan kaa, mutta Oivan mielestä se oli vaan outoa, koska Casper ei juuri koskaan halua leikkiä sen kanssa..mua vaan nauratti ;).

Torstaina treenattiin hyppytekniikka; perussarja onnistuu molemmilta (jopa Casperilta) kivasti nykyään! Pidennetty sarja sen sijaan..aikamoinen katastrofi. Oikku treenasi myös puomin kontaktia, kuten aika usein viime aikoina. Oli kiva treeni!

Tässä vielä pari vappukuvaa mökiltä:

Oiva läträä:

 

Casper haaveilee savustetusta siiasta: