..ne yhteen soppii :)! Sunnuntaisten treenien jälkeen oltiinkin heti maanantaina TehisCupissa. Tarkoitus oli startata Casperin kanssa kisaavien rata kerran ja verkka-alueella treenailla Oivan kanssa vähän häiriötreeniä. Mentiin Lotan kanssa samaa matkaa, kun kisat alkoivat ja maxi-kisaavien rataan tuntui kestävän ikuisuus..päätin sitten mennä Oivan kanssa mölliradan kilpailun ulkopuolella, jottei odottelu kävisi liian tylsäksi :D. Oikku meni tosi kivasti! 3. hyppy tippui (käänsin varmaan liian aikaisin), A:n jälkeinen hyppy ohitettiin ja muurille tuli kielto+pudotus, ei olla muistettu treenata muuria miljoonaan vuoteen, niin Oiva ei rohjennut hypätä sitä ;). Palkkasin kontakteille, ne meni ihan ok, laukalla ylös ja ravilla alas, kun Oikku ei ole vielä ihan varma mitä siellä pitää tehdä. Parempi kuitenkin niin kuin että pomppais sieltä alas.

Casperin kisaavien rata oli nolla, mutta ei mikään kaunis sellainen..hehheh. En saanut omia rytmityksiä kuntoon ja tollo-tolleri veti täyttä haipakkaa, niin mä olin ihan myöhässä koko ajan :D :D. No hauskaa oli kuitenkin. Tultiin tokaksi, joku 0,3 sekkaa voittajaan. Vaikka kaarrokset oli ihan jättimäisiä..

Tänään Oiva teki hyppytekniikkaa ja kontaktia ja pientä ohjaustreeniä. Hyppytekniikka-treeni meni superisti, muut osiot ei ihan niin hyvin. No saattoipa olla tietty, että Oikku on jo väsynyt näin monista agilitytapahtumista lyhyen ajan sisään.